'Vercauteren haalt slag thuis bij Antwerp en dwingt noodzakelijke transfer af'

'Vercauteren haalt slag thuis bij Antwerp en dwingt noodzakelijke transfer af'
Zaterdag 30 januari 2021 - 23:00   I   door Redactie

Het einde van de wintermercato nadert en ook bij Antwerp worden dossiers stilaan afgerond. Na de komst van een aanvaller in de vorm van Standard-spits Avenatti, komt er nu een doelman bij.

Door de onbeschikbaarheid van eerste doelman Jean Butez én de blijvende twijfels over de Iraniër Alireza Beiranvand is Antwerp al een tijdje op zoek naar een nieuwe keeper. Verschillende namen passeerden de revue, maar bovenaan het lijstje stond toch Ortwin De Wolf, op dit moment tweede keeper bij Eupen.

Antwerp doorprikte dat statuut omdat het wist dat De Wolf zijn basisplaats in de Oostkantons slechts verloor door wat pech. Zijn enorme talent, zijn jeugdigheid en het feit dat hij Belg is, deden Frank Vercauteren op de Bosuil hard aandringen op zijn komst.

Eerstdaags

En het heeft er alles schijn van dat de Antwerp-coach ook zijn zin krijgt. Waalse bronnen melden dat de onderhandelingen goed opschieten en Vercauteren de in zijn ogen noodzakelijke keeper eerstdaags kan vastleggen. 

 "Ortwin zou nog voor het einde van de mercato kunnen vertrekken", bevestigde Eupen-trainer Benat San José na de wedstrijd tegen Moeskroen ook aan L'Avenir. "In dat geval zullen we nog een doelman aantrekken." 

Poll: Zal De Wolf Beiranvand uit doel kunnen verdringen?

TAGS  I  Antwerp  I  Eupen  I  Moeskroen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024