'Clement wil nieuwe aanwinst bij Manchester United halen'

'Clement wil nieuwe aanwinst bij Manchester United halen'
Zaterdag 23 januari 2021 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge zal niet rusten voor het 31 januari is en de wintermercato afgelopen is. Vooral een vervanger voor de naar Monaco vertrokken Diatta is prioritair.

"De club is nu hard op zoek naar een vervanger. Onze scouts zijn al heel sterk geweest in het halen van talentvolle spelers op die positie." Voor wie er nog aan twijfelde, bevestigde Club Brugge-trainer Philippe Clement nog eens dat blauw-zwart wel degelijk de transfermarkt op gaat om een vervanger voor Krépin Diatta te halen. 

En daarbij wordt in Engeland gespeurd. Calciomercato meldt immers dat de Bruggelingen Facundo Pellistri in het vizier hebben. De 19-jarige Uruguayaan geldt als een enorm talent. Afgelopen zomer betaalde Manchester United nog zo'n 8,5 miljoen euro om de flankaanvaller naar Old Trafford te halen.

Sassuolo

Pellistri scoorde al eens in de League Cup, maar in de Premier League kwam hij amper aan de bak. Manchester United wil hem dan ook absoluut verhuren deze winter, zodat hij speelminuten kan verzamelen. Al moet Club Brugge rekening houden met zware concurrentie. 

Zijn manager liet eerder al verstaan dat Spanje de meest waarschijnlijke bestemming is. Onder meer Real Betis, Real Sociedad, Celta de Vigo en UD Almeria zouden hem naar de Primera Divisíon willen halen. Maar ook het Italiaanse Sassuolo mengt zich in de strijd.

Poll: Kan Club Brugge de concurrentie met een rist Spaanse clubs aan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Real Betis  I   Real Sociedad  I   Celta de Vigo  I  UD Almeria  I  Sassuolo

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023