'Antwerp wil topschutter Jupiler Pro League-club wegkapen'

'Antwerp wil topschutter Jupiler Pro League-club wegkapen'
Zaterdag 23 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Antwerp wil absoluut nog een nieuwe spits halen tijdens deze wintermercato. En het moet ook iemand zijn die direct gaat scoren. Dan blijven er niet zo gek veel mogelijkheden over.

De Gazet van Antwerpen komt met een aantal potentiële namen naar voor als mogelijke nieuwe aanvaller, maar pakt ook uit met één spits waar al concreet mee gesproken is: "Eén spits die in de zomer­mercato eveneens in beeld was en nog altijd een optie is, zij het in ­theorie: Thomas Henry."

De Fransman staat tweede in de topschuttersstand na KRC Genk-spits Onuachu en maakt bij OHL grote indruk. Alleen lijkt nu net dát het probleem: "Waar hij zes maanden geleden nog openstond vóór en contact had mét Antwerp, lijkt hij nu al te hoog gegrepen", stelt de krant. 

Overbetalen

"Het buitenland lonkt al en de Leuvenaars zouden sowieso ook door­vragen. En waar D'Onofrio - nu ja, eigenlijk ­elke sport­directeur - van gruwelt, is ­moeten overbetalen. Liefst ­tovert hij iemand uit zijn hoge hoed voor een aanvaardbaar bedrag."

Maar mogelijk komt er toch van en kaapt Antwerp Henry weg bij OHL. Die bijkomende spits is immers absolute noodzaak als The Great Old de torenhoge ambities van voorzitter Paul Gheysens wil waarmaken. Want als Mbokani uitvalt, zitten ze op de Bosuil pas écht met een probleem.

Poll: Zal Antwerp Henry kunnen losweken bij OHL?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024