'Club Brugge is Emmanuel Dennis kwijt'

'Club Brugge is Emmanuel Dennis kwijt'
Zaterdag 16 januari 2021 - 21:00   I   door Redactie

Morgen speelt Club Brugge op het veld van Beerschot. Niet in de selectie: Dennis. Niet onverwachts, omdat de Nigeriaan nog altijd individueel traint, maar dat zal ook zo blijven.

Zo klinkt het toch in Nigeria. Daar weten ze dat Emmanuel Dennis nooit meer in een wedstrijdselectie zal worden opgenomen. Omdat Clement hem sportief niet meer nodig heeft én omdat de Club-coach wil vermijden dat de aanvaller de goede sfeer in de kleedkamer zou aantasten. 

Maar omgekeerd wil ook Dennis het liefst niet meer voor Club Brugge uitkomen. De wispelturige spits aast nog altijd op een vertrek en rekent erop dat dat ook voor het einde van de wintermercato in orde zal komen. Blauw-zwart is Dennis dus kwijt. Alleen een transfer moet dat nog officieel bekrachtigen.

Hoogtepunt

En in dat opzicht zullen ze in Brugge dan ook niet te moeilijk doen. Het besef is er al langer dat ze geen twintig miljoen meer zullen vangen zoals toen Dennis op zijn hoogtepunt was. Maar met een stuk minder zullen ze zich ook al tevreden stellen.

Waar de Nigeriaan dan wel naar toe zou kunnen trekken is wel nog onduidelijk. De interesse van Hertha Berlijn is al langer bekend, maar ook Shanghai SIPG, de Chinese club van Ivan Leko wil hem binnenhalen

Poll: Is het een goede zaak dat Club Brugge Dennis kwijt is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  Hertha Berlijn  I  Shanghai SIPG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024