'Belgische topclubs houden hart vast: Leko gaat topspelers wegplukken'

'Belgische topclubs houden hart vast: Leko gaat topspelers wegplukken'
Vrijdag 08 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Dat Ivan Leko naar China trekt is één ding. Dat hij nu ook zijn vizier naar België richt om zijn ploeg te versterken, een ander. Want dan moeten veel clubs beginnen vrezen voor de lokroep van het geld.

Het is een bekend gegeven dat een trainer teruggrijpt naar spelers die hij goed kent of van wie hij weet dat ze goed zullen samenwerken. Ook spelers zelf zijn daar gevoelig voor. Zeker als ze nog eens zwaar kunnen verdienen. 

Eerder al raakte bekend dat Leko zijn oog had laten vallen op Emmanuel Dennis. Ondanks de mindere vorm en periode van de Nigeriaan, gelooft de Kroaat nog steeds in de grillige spits. Onder hem werd Dennis een vaste waarde bij Club Brugge en dat is Leko nog niet vergeten.

Sterkhouder

In China valt echter te horen dat Leko ook andere topspelers uit de Jupiler Pro League naar zijn club Shanghai SIPG wil halen. En dus houden de Belgische topclubs hun hart vast. Want als de Chinezen met geld beginnen zwaaien, zouden ze bij de start van de tweede seizoenshelft zomaar een sterkhouder kunnen verliezen.

Poll: Bij welke Belgische topclub gaat Leko spelers weghalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Shanghai SIPG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024