Van den Brom is duidelijk over penalty-incident: "Hij staat nummer één op de lijst"

Van den Brom is duidelijk over penalty-incident:
Woensdag 06 januari 2021 - 23:00   I   door Redactie

De 1-4-zege op Eupen was voor KRC Genk een serieuze opsteker voor het vervolg van het seizoen. Op het penalty-incident na dan. Daar zal Johan van den Brom nog wel wat werk hebben.

Bij een 1-3-stand, kreeg KRC Genk nog een strafschop na een fout op Bongonda. Onuachu eiste de bal op, maar Bongonda wilde zelf trappen en zo ontstond er een verhitte discussie tussen beide spelers. Ploegmaats moesten tussenkomen, waarna een boze Onuachu toch kon scoren.

"Die ruzie om die penalty tussen Onuachu en Bongonda? Ik vind het verschrikkelijk om te zien en het past ook helemaal niet bij ons, want we hebben een fantastische groep", vertelde Van den Brom bij Sporza. "Onuachu staat in ieder geval nummer één op het lijstje. Maar een domper is dat absoluut niet. Er gebeurt altijd wel iets."

Zand erover

Toch zal Van den Brom moeten opletten dat dit niet blijft hangen. "Uiteraard ga ik morgen wel samenzitten met Théo en Paul om dit heel snel uit de wereld te helpen, want uiteindelijk moeten we door. Je moet er als grote kerels over praten en dan zand erover. Het team is altijd belangrijker dan het individu", besloot hij. Nu juist nog zorgen dat Onuachu en vooral Bongonda dat inzien.

Poll: Moet diegene die nummer één staat op de lijst altijd de strafschoppen nemen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024