Transfermarkt LIVE: Vercauteren naar Antwerp, Ghanees voor Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Vercauteren naar Antwerp, Ghanees voor Anderlecht?
Maandag 04 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Mehdi Carcela zou Standard verlaten voor het Midden-Oosten, meer bepaald Al-Rayyan uit Qatar.

*Anderlecht zou op het punt staan om de Ghanese middenvelder Majeed Ashimeru te huren van Red Bull Salzburg. 

*Frank Vercauteren zou dan toch verrassend de nieuwe trainer van Antwerp kunnen worden.

*Anderlecht wil Derrick Luckassen zo snel mogelijk zien vertrekken, hij wordt gehuurd van PSV.

*Clubs uit Qatar en Saudi-Arabië willen Xavier Mercier losweken bij OHL. AA Gent dreigt zo naast de Franse middenvelder te grijpen, in wie ze een ideale versterking zien.

*Michael Krmencik staat op het punt door Club Brugge uitgeleend te worden aan PAOK Saloniki. De Grieken zouden ook een aankoopoptie van vier miljoen euro bedongen hebben.

*De deal met Bologna over een uitleenbeurt van Stefano Denswil is nog steeds niet afgerond en kan zelfs afspringen. Club Brugge kijkt al uit voor een eventuele vervanger en zou zo uitkomen bij Björn Engels.

*Francis Amuzu vertrekt wellicht toch niet in januari. Het Anderlecht-talent stond in de belangstelling van FC Köln, maar die club gaat zo goed als zeker geen grote inkomende transfers afronden.

* KRC Genk staat op het punt om de transfer van de Amerikaanse international Mark Mckenzie officieel te maken. De verdediger komt over van Philadelphia Union.

*Op het hoofd van zijn topschutter Paul Onuachu zou KRC Genk een prijs van maar liefst 30 miljoen euro geplakt hebben. Een enorme som, maar toch bestaat de kans dat een kapitaalkrachtige club die neertelt.

*Youri Tielemans gaat volgens Engelse bronnen Leicester verlaten en zou volgens Spaanse media op weg zijn naar Real Madrid.

Poll: Moet Antwerp doorduwen voor Vercauteren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024