Transfermarkt: Stunttransfer voor Malinovskyi, Clement naar China?

Transfermarkt: Stunttransfer voor Malinovskyi, Clement naar China?
Zondag 03 januari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Op 4 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Gevraagd voor hoeveel miljoenen hij nog in januari naar China zou vertrekken, antwoordde Philippe Clement in De Zondag: "Voor geen enkel bedrag".

*Mehdi Carcela, die op het punt staat te vertrekken bij Standard, zou naar een niet nader genoemde ploeg in het Midden-Oosten kunnen verhuizen.

*Antwerp probeert al langer Edmilson Junior los te weken bij Al-Duhail. In makelaarskringen klinkt het dat de club meer dan 10 miljoen euro veil heeft om hem naar België te halen.

* Volgens RTBF is het niet uitgesloten dat Hans Vanaken deze maand andere oorden opzoekt. Er zou nog steeds interesse zijn vanuit de Premier League, met West Ham United nog altijd op kop.

*Ruslan Malinovskyi zou volgens Italiaanse bronnen voor een overstap van Atalanta naar Club Brugge staan, dat zou een heuse stunttransfer zijn voor blauw-zwart.

Poll: Voor welke club moet Malinovsky kiezen als hij naar België terugkeert?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024