Bas Dost maakt Club Brugge-fans hélemaal gek met deze uitspraken

Bas Dost maakt Club Brugge-fans hélemaal gek met deze uitspraken
Dinsdag 29 december 2020 - 12:21   I   door Redactie

Bas Dost (31) is de nieuwe spits van Club Brugge. De Nederlander komt over van Eintracht Frankfürt en moet na de jaarwisseling voor goals zorgen bij blauw-zwart. Zelf heeft Dost er alvast ontzettend veel zin in.

"Ik ga vlammen als een gek", laat Dost optekenen bij Algemeen Dagblad. Uitspraken waarmee hij de fans van zijn nieuwe ploeg uiteraard meteen helemaal gek mee maakt. Club wilde Dost vorige zomer al, maar toen kwam het niet tot een overgang. De spits doet nu het relaas van zijn overgang naar Jan Breydel.

"Na mijn laatste wedstrijd met Frankfurt is er weer contact geweest’’, vertelt Dost. "Uiteindelijk is het allemaal nog snel gegaan. Club Brugge heeft laten zien dat ze me heel graag wilden hebben. Dat merkte je aan alle kanten. Naar dat gevoel ben je als speler altijd op zoek. Ik zag het hele verhaal van de club zitten."

(Lees verder onder de foto)

"De trainer heeft uitgelegd hoe hij mijn rol ziet"

De opdracht van Dost bij Club Brugge is simpel: hij moet voor goals zorgen. Hij had alvast een goed gesprek met Philippe Clement. "De trainer heeft uitgelegd hoe hij mijn rol ziet. Daar kon ik me volledig in vinden. Ik moet zoveel mogelijk in de zestien komen, daar ben ik op mijn gevaarlijkst. Daar ligt mijn kracht", verduidelijkt Dost.

"Club Brugge was op zoek naar een spits die veel goals maakt én er direct staat. Ik heb heel veel zin om hier te starten en elke wedstrijd scherp te zijn. Ik ben van plan om te vlammen als een gek, heb de drang om een en ander te laten zien", heeft Dost prima nieuws voor de Club-fans.

"Ik kom hier om prijzen te winnen"

"Ik heb al een aantal bekers gewonnen en ben een paar keer topscorer geweest, maar een kampioenschap heb ik nog niet meegemaakt. Dat wil ik graag toevoegen aan mijn carrière. Ik kom hier om prijzen te winnen", besluit de kersverse spits van blauw-zwart.

Poll: Denk jij dat Dost het gaat maken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eintracht Frankfürt

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024