Transfermarkt: Federico Ricca naar Lazio, Edmilson Junior naar Antwerp?

Transfermarkt: Federico Ricca naar Lazio, Edmilson Junior naar Antwerp?
Maandag 28 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 4 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

* Antwerp-trainer Ivan Leko bereikte een mondeling akkoord met het Chinese Shanghai SIPG en zal er een contract voor twee jaar tekenen.

* Aan inkomende kant hoopt Antwerp volgende maand Edmilson Junior los te weken bij Al-Duhail.

*Federico Ricca zou op weg zijn naar Lazio Roma. De Romeinse topclub is al langer geïnteresseerd en wil hem zo snel mogelijk ovenemen van Club Brugge.

*Michael Krmencik zou in januari dan weer naar Besiktas trekken. De Turkse topclub zou de Tsjech anderhalf seizoen huren van blauw-zwart.

*Zowel Siebe Schrijvers als Ethan Horvath mogen beschikken bij Club Brugge. Beiden komen amper aan spelen toe.

*Anderlecht haalt met Warner Hahn (28) een nieuwe keeper om het verlies van de geblesseerde Hendrik Van Crombrugge op te vangen. Hij zat zonder club en komt transfervrij over. 

*Landry Dimata lijkt dan weer op weg naar een andere Belgische eersteklasser. Verschillende ploegen zouden de spits - bij voorkeur op uitleenbasis - willen overnemen.

Poll: Moet Club Brugge Rica deze winter al laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024