'Leko verbaast iedereen met definitieve keuze over vertrek, Antwerp valt achterover'

'Leko verbaast iedereen met definitieve keuze over vertrek, Antwerp valt achterover'
Maandag 28 december 2020 - 07:00   I   door Redactie

Ivan Leko heeft dan eindelijk een beslissing genomen over een mogelijk vertrek naar China. De Kroaat zat de voorbije weken te twijfelen over een miljoenenbod en zal Antwerp eerstdaags inlichten.

Hielden ze bij Antwerp sterk rekening hielden met een vertrek, dan zullen ze toch nog achterover vallen. Omdat alles al tot de puntjes geregeld is. Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad weten dat de Kroaat niet alleen beslist heeft om te vertrekken, maar ook dat Antwerp voor een voldongen feit staat.

Leko bereikte een mondeling akkoord met het Chinese Shanghai SIPG, waar eerder toptrainers als Sven-Göran Eriksson en André Villas-Boas aan de slag waren. Daarmee verbaast de Antwerp-trainer iedereen, want er was aanvankelijk sprake van Guangzhou R&F, de Chinese eersteklasser van Rode Duivel Moussa Dembélé.

Twee jaar

Het Laatste Nieuws weet ook dat eens het papierwerk geregeld is, Leko er een contract van twee seizoenen zal tekenen. En dat houdt niets meer in, want de miljoenenclub legt ook meteen de afkoopsom op tafel. Antwerp heeft zo helemaal niets meer in te brengen en ziet zijn trainer per direct vertrekken.

 

Poll: Heeft Leko gelijk om voor de miljoenen van China te kiezen?

TAGS  I  Antwerp  I  Shanghai SIPG  I  Guangzhou R&F

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024