‘Erling Haaland laat Borussia Dortmund verweesd achter en maakt supertransfer’

‘Erling Haaland laat Borussia Dortmund verweesd achter en maakt supertransfer’
Woensdag 23 december 2020 - 19:00   I   door Redactie

Welke club zou Erling Haaland (20) nu niet willen binnenhalen. De stormachtige ontwikkeling die de Noor doormaakte, leveren hem sowieso een supertransfer op. Alleen zijn bestemming is nog onzeker.

Aan Real Madrid werd hij al meermaals gelinkt, maar nu in Engeland weten ze nu dat Haaland deze zomer de topprioriteit wordt voor Chelsea. Althans volgens Angelo Mangiante van Sky Sports. Het contract van de Noorse sensatie bij Borussia Dortmund zou een clausule bevatten waardoor hij in 2022 voor 75 miljoen euro weg kan.

Chelsea wil echter niet zo lang wachten en komende zomer de volle pot van wellicht meer dan 100 miljoen euro betalen. Sowieso een supertransfer dus. Wat maakt dat Borussia Dortmund volgende zomer al verweesd zou achter blijven.

Abramovich

Roman Abramovich wil van Chelsea immers opnieuw de absolute top van Europa maken. En zoals geweten is geld dan geen probleem. Wat de regels rond Financial Fair Play betreft: die kunnen gerespecteerd worden door een rist overbodige spelers van de hand te doen. Al minstens zeven volgens Sky Sports.

Poll: Moet Dortmund Haaland volgende zomer al laten gaan?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024