'José Izquierdo staat mogelijk voor terugkeer naar de Jupiler Pro League'

'José Izquierdo staat mogelijk voor terugkeer naar de Jupiler Pro League'
Woensdag 23 december 2020 - 15:00   I   door Redactie

Hoe zou het nog zijn met José Izquierdo? Niet al te best, zo blijkt. Want net als vorig jaar heeft de ex-Gouden Schoen nog geen enkele minuut gespeeld bij Brighton & Hove Albion. En dat opent opportuniteiten.

Een zware knieblessure zorgde ervoor dat Izquierdo (28) een dikke streep mocht trekken door het seizoen 2019-2020. En nu dus voorlopig ook door het seizoen 2020-2021. Wat maakt dat de Colombiaan sinds zijn overstap in de zomer van 2017 nog niet te veel potten heeft gebroken in de Premier League.

Izquierdo werkt nog steeds aan zijn terugkeer, maar volgens Engelse bronnen is het zo goed als einde verhaal bij Brighton voor de gewezen Club Brugge-lieveling. Niet in het minst omdat zijn contract afloopt in de zomer van 2021. Als de Engelse club nog iets wil recupereren van de 18 miljoen euro die het betaalde, dan is de volgende wintermercato hét moment.

België

En waar beter zou de Colombiaan terug op zijn plooi kunnen komen dan in België. In het verleden toonde Standard al even interesse om Izquierdo voor een half seizoen te huren. Maar ook bij Antwerp en zeker Anderlecht en AA Gent zou de flankaanvaller nog een meerwaarde kunnen zijn. En waarom geen terugkeer naar Club Brugge? Daar waar hij zich zo thuis voelde en excelleerde. Afwachten wat de transferperiode brengt.

Poll: Zal Izquierdo ooit terug op zijn beste niveau komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Brighton

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024