Olivier Deschacht (39) wordt mogelijk trainer bij deze Jupiler Pro League-club

Olivier Deschacht (39) wordt mogelijk trainer bij deze Jupiler Pro League-club
Zondag 20 december 2020 - 09:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht (39) zit ondertussen al in de winter van zijn spelerscarrière. De gewezen Anderlecht-speler beseft dat hij niet eeuwig zal voetballen en denkt dan ook al na over zijn toekomst.

Hoofdcoach wil Deschacht niet worden. Tegen een carrière als jeugdtrainer zegt de ervaren rot echter geen 'neen'. "Ik volg nu de UEFA A-trainerscursus samen met Sven Kums, Carl Hoefkens, Olivier De Cock, Faris Haroun, Davy De fauw… Ik leer veel bij", vertelt Deschacht in Het Nieuwsblad.

Negatieve kanten

"Hoofdtrainer worden? Die stress wil ik gewoon niet meer", benadrukt Deschacht. "Dan zal het in de krant weer gaan over mijn negatieve kanten. Eigenlijk ben ik er nog niet uit wat ik met de trainerscursus ga doen."

In het interview komt plots een job als jeugdtrainer bij Anderlecht ter sprake. Deschacht lijkt te twijfelen. Hij zou een aanbod van paars-wit niet zomaar afslaan, dat is zeker. “Tja, dat valt niet te voorspellen. Eerst hier, bij Zulte Waregem, mijn werk afmaken. Er wachten ons voor Nieuwjaar nog enkele matchen van levensbelang.”

Poll: Vind jij dat Deschacht hoofdtrainer moet worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024