Jess Thorup doet boekje open over vertrek bij Genk

Jess Thorup doet boekje open over vertrek bij Genk
Woensdag 18 november 2020 - 13:00   I   door Redactie

Jess Thorup verliet Racing Genk al heel snel om aan de slag te gaan in eigen land bij FC Kopenhagen. In Het Nieuwsblad komt de Deen uitgebreid terug op dat verrassende vertrek.

"Nog voor Eupen hadden we beslist dat de spelers een weekend vrij kregen. Via mijn makelaar had ik kort vernomen dat er een lichte interesse was van Kopenhagen, maar niets concreets. Ik vertrok naar Denemarken om zoals gepland mijn familie te zien. Zaterdag begon Kopenhagen plots te pushen voor mijn komst en tegen de avond was mijn overstap bijna rond", vertelt Thorup in Het Nieuwsblad

"Toen zei ik tegen mijn familie en makelaar dat ik terug moest naar Genk. Ik wilde niet zonder iets te zeggen vertrekken, dus reed ik acht uur lang terug naar België. Zondag praatte ik met de voorzitter (Peter Croonen, nvdr.) en zat ik nog samen met het bestuur om de papieren te ondertekenen", legt Thorup uit.

Grote uitdaging

“Deze job is een grote uitdaging. A once in a lifetime opportunity. Het was geen keuze tegen Genk, wel voor Kopenhagen. Ik denk dat ik Genk op het juiste spoor heb gezet en dat ze er weer in geloven. Nu probeer ik hetzelfde te doen bij Kopenhagen.”

Poll: Betreur jij het vertrek van Thorup bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024