Jérémy Doku wordt nu al vergeleken met Kylian Mbappé

Jérémy Doku wordt nu al vergeleken met Kylian Mbappé
Woensdag 28 oktober 2020 - 14:00   I   door Redactie

Jérémy Doku werd voor 26 miljoen euro naar Stade Rennes getransfereerd. De aanvaller maakt daar al meteen indruk. Christophe Penven van TV Rennes is erg gecharmeerd door de Rode Duivel.

"Deze transfer kwam niet uit de lucht vallen, het was geen plotse gril van de eigenaar. Rennes volgde Doku al sinds maart. En nu gaat het stap voor stap. Eerst een korte invalbeurt, dan een wat langere en vervolgens een eerste keer aan de aftrap. Op basis van wat Doku tot nu toonde, is de vaststelling dat in Frankrijk maar twee andere spelers dat kunnen: Neymar en Kylian Mbappé", aldus Penven in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik ken geen enkele andere speler die zo explosief is op de eerste meters. Spelers die de diepte ingestuurd worden en zo het verschil maken, die hebben we wel. Maar vanuit stilstand zulke acties maken, dat is heel zeldzaam. Vooral tegen Krasnodar viel me dat op. Hij zette verdedigers ineens op drie meter, dat had ik al lang niet meer gezien in Frankrijk. De manier waarop hij zich vrijspeelt, is uitzonderlijk."

Poll: Ben jij fan van Doku?

TAGS  I  Rennes  I  Anderlecht

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022