Rode Duivels de boot in tegen Engeland, Thomas Meunier zwaar onder vuur

Rode Duivels de boot in tegen Engeland, Thomas Meunier zwaar onder vuur
Zondag 11 oktober 2020 - 19:50   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben zondagavond een nederlaag geleden op Wembley. Romelu Lukaku trapte onze nationale ploeg op voorsprong, maar via een strafschop van Marcus Rashford en een lucky goal van Mason Mount trok Engeland alsnog aan het langste eind.

Het begon allemaal best wel aardig voor de Rode Duivels. Eerst werd een doelpunt van Carrasco nog afgekeurd, maar niet veel later lokte Lukaku een strafschop uit en maakte hij de 0-1. De Rode Duivels waren baas, maar na een opzichtige trekfout van Meunier maakte Rashford er vanop de penaltystip 1-1 van. Op sociale media ligt Meunier zwaar onder vuur. Niemand begrijpt immers waarom hij de fout beging.

Lucky goal

Na rust gaven de Rode Duivels de wedstrijd volledig uit handen. Met een lucky goal, een schot van Mount verdween via de voet van Alderweireld buiten het bereik van Mignolet in doel, stond Engeland plots 2-1 voor. Na dat doelpunt slaagden de Belgen er niet meer in om Engeland echt uit verband te spelen.

Carrasco wrong wel nog een keuzekans de nek om. Alleen op doel wipte de Atlético-winger het leer naast Pickford en naast doel. Het bleef bij 2-1 en zoet ons land geen goede zaak in zijn groep van de Nations League.

Poll: Verdienden de Rode Duivels meer?

TAGS  I  Engeland  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024