Transfermarkt LIVE: Benteke naar Club Brugge, Dimata weg bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Benteke naar Club Brugge, Dimata weg bij Anderlecht?
Vrijdag 18 september 2020 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*PSG zou Radja Nainggolan willen weghalen bij Inter. Er is sprake van een uitleenbeurt met een verplichte aankoopoptie van 15 miljoen euro.

*Christian Benteke zou volgens The Sun voor een transfer naar Club Brugge staan. Club wil ver gaan voor de Rode Duivel.

*Anderlecht bereikte een akkoord met Dijon over Landry Dimata, maar de spits wil niet weg.

*Atlético Madrid wil 15 miljoen euro ophoesten voor Elisha Owusu van AA Gent.

*De kans is weer wat kleiner geworden dat Ally Samatta naar Club Brugge verhuist. Een uitleenbeurt is de enige optie, want de spits is te duur voor blauw-zwart. Aston Villa vraagt 9 miljoen euro voor de voormalige spits van Racing Genk.

*Emmanuel Dennis zou op weg zijn naar Olympique Marseille. De Franse topclub heeft van de Nigeriaan van Club Brugge de prioriteit gemaakt en wil een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro op tafel leggen.

*Als vervanger van Dennis wordt gekeken naar Edmilson Junior. Antwerp en Club Brugge zijn nog in de running, maar met het geld van Dennis kan Club eventueel snel toeslaan.

*Krépin Diatta heeft besloten om niet weg te gaan bij Club Brugge in deze transferperiode. Goed nieuws dus voor blauw-zwart.

*Wesley Hoedt wil niet naar Anderlecht. Club Brugge blijft wel een optie voor de Nederlander.

Poll: Zou Hoedt een sterke aanwinst voor Club Brugge zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024