Transfermarkt LIVE: Dewaest naar Club Brugge, Carcela naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Dewaest naar Club Brugge, Carcela naar Antwerp?
Donderdag 27 augustus 2020 - 22:30   I   door Redactie

Het einde van het eerste deel van de zomermercato is in zicht. Belgische clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd om transfers te doen. Midden september opent de transfermarkt dan weer zijn deuren tot 5 oktober. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Cristiano Ronaldo zou Juventus moeten verlaten. De Italiaanse grootmacht wil af van het loon van CR7. Ronaldo wordt aan Bayern München en PSG gelinkt.

*Club Brugge gaat nog een nieuwe aanvaller aantrekken. Het heeft weinig vertrouwen in David Okereke en Michael Krmencik.

*Club Brugge en Liverpool zouden binnenkort gaan onderhandelen over een transfer van Krépin Diatta. Club wil 25 miljoen euro voor zijn sterkhouder.

*Samir Nasri kan na zijn mislukte passage bij Anderlecht naar de Italiaanse promovendus Benevento verhuizen.

*Club Brugge moet liefst 15 miljoen euro betalen als het Edmilson Junior wil weghalen bij Al-Duhail.

*David Okereke verlaat Club Brugge mogelijk alweer. De Nigeriaan kan al een hele tijd niet meer overtuigen.

*Anderlecht zou bij een vertrek van Hendrik Van Crombrugge op de komst van een topdoelman mikken.

*Sébastien Dewaest zit op een zijspoor bij KRC Genk, maar is wel hot op de transfermarkt. Hij geniet interesse van Club Brugge, Antwerp en AA Gent.

*Michael Krmencik vertrekt mogelijk alweer bij Club Brugge. Viktoria Plzen - de ex-club van Krmencik - wil de spits terughalen.

*Club Brugge hoopte Killian Overmeire (34) aan te trekken voor Club NXT, maar zag zijn plannetje gedwarsboomd worden. Club NXT, dat in 1B speelt, mag geen spelers ouder dan 23 jaar opstellen.

*Hendrik Van Crombrugge is op weg naar Sassuolo. Anderlecht zou 6 miljoen euro, exclusief bonussen, vragen voor de doelman.

*Mehdi Carcela zou niet van plan zijn om Standard in te ruilen voor een andere Belgische topclub. Club Brugge en Antwerp hoeven dus niet te hopen op zijn komst.

*Lionel Messi zou voor een transfer naar Manchester City opteren. Hij wil opnieuw samenwerken met Pep Guardiola. City maakte alvast 200 miljoen euro vrij om Messi aan te trekken.

Poll: Van welke topploeg verwacht jij nog vuurwerk op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024