Mulder duidelijk: "Gooi Weiler buiten"

Mulder duidelijk:
Maandag 31 oktober 2016 - 16:00   I   door Redactie

Na het verlies tegen Waasland-Beveren is de druk bij Anderlecht alleen nog maar toegenomen. Analist Jan Mulder spreekt duidelijke taal over zijn ex-club.

"Weiler zondag in het Waasland: 'Het enige dat me stoort is de constante druk die gelegd wordt. Die is te hoog. Er wordt constant gediscussieerd over 'mooi' voetbal en 'domineren'. Maar daar is het echt niet het moment voor. We zijn daar niet klaar voor. Op dit moment zijn andere ploegen beter.' René denkt dan bijvoorbeeld aan Waasland-Beveren en Westerlo", is Mulder scherp in zijn column in Het Laatste Nieuws. 

"In die categorie moet Anderlecht het zoeken - en dan vooral niet te hoog van de toren blazen als je de wedstrijd begint, want daar is paars-wit absoluut niet klaar voor. En ja, hoor, daar verschijnt het verschrikkelijke woord: proces. Al is het met een toevoeging: 'proces van reconstructie.' Daar zitten ze middenin."

"Het proces is geen geschiedenis, maar het moderne excuus voor slecht spel. Over twee weken horen we van deze leider dat zijn gammel vehikel beter kan degraderen om tegen Tubeke en Roeselare ervaring op te kunnen doen. Kom op, zeg. Wees Anderlecht, de grootste club van het land. Schud de kleine Weiler van je af. Nu!"

TAGS  I  Anderlecht  I   René Weiler  I   Jan Mulder

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024