Real Madrid sluit seizoen af zonder Hazard en Courtois en speelt gelijk

Zondag 19 juli 2020 - 23:09   I   door Redactie

Real Madrid heeft het seizoen in La Liga niet in stijl weten af te sluiten. Op bezoek bij Leganes kwam de kersverse landskampioen niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Eden Hazard en Thibaut Courtois kwamen niet in actie.

De wedstrijd kon haast niet beter beginnen voor Real Madrid. Na nog geen tien minuten spelen kopte Sergio Ramos - wie anders? - zijn team op voorsprong. Op slag van rus hingen de bordjes echter weer in evenwicht na een tegentreffer van Gil.

In de tweede helft maakte Asensio - voor de tweede keer van de avond op aangeven van Isco - er 1-2 van, maar nog was Real niet klaar met Leganes. Via Assale werd het nog 2-2. Daar bleef het ook bij. Niet genoeg voor Leganes, dat als achttiende uit La Liga tuimelt.

Deportivo Alaves-Barcelona 0-5

Eerder op de avond won Barcelona met sprekend gemak van Deportivo Alaves. Fati, Messi, Suarez, Semedo en opnieuw Messi zorgden voor een ruime 0-5-overwinning. Voor het klassement maakt de zege niets uit, Barça sluit het seizoen af als tweede in La Liga.

Poll: Vind jij Sergio Ramos de beste centrale verdediger ter wereld?