Ex-coach benoemt het grootste mankement bij Anderlecht

Ex-coach benoemt het grootste mankement bij Anderlecht
Maandag 31 oktober 2016 - 14:23   I   door Redactie

Anderlecht heeft stof tot nadenken. De Brusselaars verloren zondagavond van Waasland-Beveren met 2-1. Een nederlaag die even gaat nazinderen.

Aimé Anthuenis was in het verleden nog aan de slag bij Anderlecht. “Bij Anderlecht wordt alles een beetje uitvergroot", zegt hij in De Zondag. "Niet alleen resultaten worden verwacht, dat moet dan ook nog eens via attractief voetbal tot stand gebracht worden. Maar als je ziet hoe ze speelden thuis tegen Lokeren en gisteren op Waasland-Beveren is de crisis niet meer ver af. Het probleem is dat het rendement van de nieuwkomers over het algemeen te laag ligt."

"Alleen Teodorczyk en in mindere mate Hanni hebben al kunnen bevestigen. De rest brengt op dit moment geen meerwaarde. Echte conclusies over Anderlecht kunnen we echter pas eind december trekken. Waar staat paars-wit bijvoorbeeld dan in de Europa League en in de binnenlandse competitie? En tijdens de wintermercato zouden er volgens Herman Van Holsbeeck twee à drie nieuwe namen bijkomen. Bovendien kan een zege donderdag tegen Mainz voor extra ademruimte zorgen.”

TAGS  I  Anderlecht  I   Aimé Antheunis

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024