Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over blessure van Hans Vanaken

Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over blessure van Hans Vanaken
Maandag 03 februari 2020 - 13:45   I   door Redactie

Hans Vanaken kroonde zich zondagnamiddag met een laat doelpunt tot matchwinnaar tegen Antwerp, maar de Gouden Schoen kwam niet zonder kleerscheuren uit de strijd. Vanaken liep een blessure op aan de pols.

Na rust viel het al op dat Vanaken met een ingetapete pols op het veld verscheen. De Limburger liep een blessure op aan de pols nadat hij in de eerste helft een fout maakte op Antwerp-speler Buta. “We vielen en mijn arm zat onder hem”, aldus Vanaken in Het Nieuwsblad.

“Het is afwachten of het een barstje is. Ik heb pijnstillers genomen en mijn pols laten intapen. Maar het was niet handig om ermee te spelen. Ik had ook pijn bij het ingooien", verduidelijkt Vanaken de vervelende blessure.

Niet tegen Zulte Waregem?

Maandag moet nader onderzoek de ernst van de blessure uitwijzen. Bij Club Brugge houden ze alvast hun hart vast. Het is immers goed mogelijk dat Vanaken de terugwedstrijd in de halve finales van de Croky Cup tegen Zulte Waregem mist.

Update 3/2 - 13:45

Club Brugge heeft belangrijk nieuws vernomen omtrent de blessure van Vanaken. "De Gouden Schoen liep tegen Antwerp een barstje op in de pols en moet een bescherming dragen", schrijft Het Nieuwsblad.

"Opvallend: de bekerreturn tegen Zulte Waregem komt niet in het gedrang. Mogelijk speelt Vanaken met een afneembare brace die zijn arm genoeg beschermt, maar bij Club Brugge zijn ze er dus zeker van dat hij kan spelen", voegt de krant er nog aan toe.

Poll: Denk jij dat Vanaken tegen Zulte Waregem voluit zal kunnen gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024