'Belgische topclub klopt aan bij Christian Benteke, straffe transfer in de maak'

'Belgische topclub klopt aan bij Christian Benteke, straffe transfer in de maak'
Donderdag 28 november 2019 - 07:00   I   door Redactie

Christian Benteke (28) blonk onlangs nog uit bij de Rode Duivels, maar bij Crystal Palace zit de spits op een dood spoor. Dit seizoen verscheen Benteke in de Premier League nog maar twee keer aan de aftrap. Een vertrek in januari dringt zich op.

Benteke beseft als geen ander dat, als hij met België naar het EK wil, hij vaker aan spelen moet komen. De spits gaf onlangs nog te kennen dat hij overweegt om in januari andere oorden op te zoeken.

Onmiddellijk werd Benteke in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Jupiler Pro League. Niet ondenkbaar, want ondertussen zou een niet nader genoemde Belgische topclub al bij Crystal Palace geïnformeerd hebben naar de beschikbaarheid van Benteke.

Bij Palace willen ze meewerken aan een deal, maar hopen ze wel nog wat aan Benteke te verdienen. Of een definitieve transfer realistisch is voor een Belgische club, is daarom nog niet duidelijk.

Poll: Denk jij dat Benteke haalbaar is voor een Belgische topclub?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace  I  v24

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024