'Dries Mertens vertrekt voor spotprijsje, nieuwe club is bekend'

'Dries Mertens vertrekt voor spotprijsje, nieuwe club is bekend'
Woensdag 27 november 2019 - 11:30   I   door Redactie

Dries Mertens is wellicht aan zijn laatste weken in het shirt van Napoli bezig. De 32-jarige Rode Duivel zit in zijn laatste contractjaar en mag de club verlaten.

Hoewel Mertens nog steeds belangrijk is voor Napoli, is onze landgenoot één van de spelers waar voorzitter Aurélio De Laurentiis zo snel mogelijk van af wil. Net als bijvoorbeeld José Callejon en de Braziliaan Allan is Mertens één van 'rebellen' in de kleedkamer van Napoli.

Onder aanvoer van onder meer Mertens, Callejon en Allen ging de spelersgroep onlangs in tegen De Laurentiis en dat wordt hen nu niet in dank afgenomen. De Laurentiis is niet van plan om het aflopende contract van Mertens te verlengen en wil de Belg zo snel mogelijk zien vertrekken.

Volgens Gazzetta dello Sport gaat Napoli Mertens reeds in januari verkopen. De Laurentiis zou vrede willen nemen met een transfersom van enkele miljoenen. Een spotprijsje dus. De nieuwe club van Mertens lijkt overigens al bekend volgens de krant. De Rode Duivel zou Romelu Lukaku gaan vergezellen bij Internazionale.

Poll: Denk jij dat Inter een goede club is voor Dries Mertens?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  Internazionale

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022