'Nieuwe spits van Anderlecht is eindelijk bekend'

'Nieuwe spits van Anderlecht is eindelijk bekend'
Maandag 02 september 2019 - 18:40   I   door Redactie

RSC Anderlecht hoopt zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog wat extra te versterken. Speler-manager Vincent Kompany wil er koste wat het kost nog een nieuwe spits bij.

Het Nieuwsblad meldt dat John Guidetti, de bekende ex-spits van Manchester City, bij Anderlecht werd aangeboden. Kompany kent de Zweedse aanvaller nog van diens passage bij City, tussen 2010 en 2015.

Overbodig bij Alaves

Guidetti maakte destijds furore bij Feyenoord, waar hij aan de lopende band scoorde. Nadien presteerde de inmiddels 27-jarige aanvaller eerder wisselvallig. Bij zijn huidige werkgever Deportivo Alaves mag Guidetti nu beschikken.

Of Guidetti effectief de nieuwe nummer 9 van Anderlecht zal worden, is nog niet duidelijk. Paars-wit zou in eerste instantie zijn pijlen richten op Mbaye Diagne van Galatasaray.

Update 2/9 - 10:30

Nu Anderlecht naast Diagne - die gaat bij Club Brugge tekenen - heeft gegrepen, moet het halsoverkop op zoek naar een alternatief. Volgens Spaanse media zou John Guidetti nu op weg zijn naar Anderlecht. Hij wordt wellicht de nieuwe spits van paars-wit.

Guidetti heeft ontegensprekelijk kwaliteiten, maar is tegelijk een woelwater. Als Anderlecht Guidetti haalt, heeft het dan ook veel weg van een late paniekaankoop.

Update 02/09 - 18:40

De kans is heel groot dat Guidetti de nieuwe spits van Anderlecht wordt. De Zweedse aanvaller zat vandaag nog niet bij de nationale ploeg om zijn transfer nog af te ronden. Ook de Spaanse pers meldt nogmaals dat de 27-jarige aanvaller naar Anderlecht trekt.

Poll: Moet Anderlecht vol voor Guidetti gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Deportivo Alaves

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024