'Jadon Sancho trekt in januari voor 100 miljoen naar deze Europese topclub'

'Jadon Sancho trekt in januari voor 100 miljoen naar deze Europese topclub'
Vrijdag 23 augustus 2019 - 18:30   I   door Redactie

De huidige transferperiode is nog niet volledig achter de rug, of er worden alweer plannen gemaakt voor de mercato in januari. Jadon Sancho (19) lijkt de komende maanden alvast de sportkranten-en websites te beheersen.

Sancho is bij Borussia Dortmund net aan zijn derde seizoen in de Bundesliga begonnen. Tijdens de vorige campagne ontbolsterde de Engelse flankaanvaller volledig. In de competitie alleen al was Sancho goed voor twaalf doelpunten en veertien assists.

Het is goed mogelijk dat Sancho het huidige seizoen niet eens meer afmaakt bij Dortmund. The Guardian meldt dat Manchester United er in de komende maanden álles gaat aan doen om Sancho binnen te hengelen.

Kostprijs? 100 miljoen

United aast al geruime tijd op Sancho, maar slaagde er deze zomer niet in om de beloftevolle Engelsman naar Old Trafford te halen. Nu The Red Devils van Romelu Lukaku verlost zijn, is er opnieuw flink wat geld voorhanden om inkomende transfers te regelen.

Volgens The Guardian bestaat er geen twijfel meer over dat Sancho tijdens de volgende mercato naar Manchester United trekt. De Engelse recordkampioen zou 100 miljoen euro betalen voor het goudhaantje.

Havertz

Niet alleen Sancho, maar ook Kai Havertz (Bayer Leverkusen) staat op het verlanglijstje van The Mancunians. Ook de 20-jarige Duitser zou 100 miljoen euro moeten kosten.

Poll: Vind jij dat Sancho dit bedrag waard is?

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024