Transfermarkt LIVE: Meerdere transfers bij Anderlecht, déze versterking voor Club?

Transfermarkt LIVE: Meerdere transfers bij Anderlecht, déze versterking voor Club?
Maandag 12 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het is al een érg boeiende transferperiode geweest. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Inter zou van plan zijn om Edin Dzeko bij AS Roma te halen. De 33-jarige spits moet dan de concurrentie aangaan met Romelu Lukaku.

*Bij Anderlecht vertrekken allicht Davy Roef (FC Utrecht), Antonio Milic (buitenland) en Josué Sa (Verenigde Arabische Emiraten binnenkort.

*Anderlecht heeft al een besluit genomen over Michy Batshuayi. De spits zal niet naar RSCA komen. Het huiswerk van paars-wit zit er immers op. Er komen in principe geen nieuwe spelers meer bij.

Anderlecht zou wel nog dicht bij een akkoord staan met Håkon Evjen. De Noorse flankaanvaller komt nu uit voor FK Bodø/Glimt. Ook Ajax en Manchester City willen hem, maar Anderlecht heeft een streepje voor.

*Club Brugge is nog naarstig op zoek naar een linksback. Blauw-zwart hoopt Fede Ricca te strikken, maar de eigenaar van Malaga wil hem voorlopig niet vrijgeven.

*Lionel Messi wil dat Barcelona werk maakt van de komst van Neymar. De Catalanen moeten volgens de Argentijn een versnelling hoger schakelen.

Poll: Verwacht jij nog veel van Club Brugge op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk  I  v24

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024