Transfermarkt: Nachtmerrie voor Courtois, terugkeer van topspeler naar Anderlecht?

Transfermarkt: Nachtmerrie voor Courtois, terugkeer van topspeler naar Anderlecht?
Donderdag 02 mei 2019 - 19:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Yannick Carrasco heeft een bouwgrond in België gekocht. Alles wijst erop dat hij zich opnieuw in Europa wil vestigen. Momenteel speelt de Rode Duivel in China.

*Ook Felice Mazzu (Charleroi) zou in beeld zijn als nieuwe coach van AA Gent.

*Real Madrid zou besloten hebben om Keylor Navas eerste doelman te maken volgend seizoen en Thibaut Courtois te verkopen voor amper 40 miljoen euro.

*Michael Verrips trekt mogelijk naar een Belgische topclub. De doelman van KV Mechelen liet al weten dat hij niet bij Malinwa blijft als de club veroordeeld wordt en dus niet naar 1A mag promoveren.

*Wouter Vrancken wordt in de wandelgangen genoemd als mogelijke opvolger van Jess Thorup bij AA Gent. Vrancken is nu aan de slag bij KV Mechelen.

*Dries Mertens heeft een aanbieding op zak van Inter Miami, de Amerikaanse club van David Beckham. Mertens heeft bij Napoli nog een contract tot 2020.

*Lazar Markovic is straks einde contract bij Fulham. Hij werd bij meerdere Belgische topclubs, waaronder Anderlecht, aangeboden. RSCA zou niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer van de Serviër.

Poll: Ben jij fan van Dries Mertens?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024