'Sofiane Hanni keert mogelijk terug naar Anderlecht'

'Sofiane Hanni keert mogelijk terug naar Anderlecht'
Vrijdag 12 april 2019 - 09:30   I   door Redactie

Sofiane Hanni is tegenwoordig actief bij Spartak Moskou, dat de Algerijn in januari 2018 wegplukte bij RSC Anderlecht. Bijna keerde Hanni afgelopen zomer al terug naar het Constant Vanden Stockstadion.

“Ik heb niet rechtstreeks met Anderlecht gesproken, maar het klopt dat er gesprekken waren op clubniveau", geeft Hanni toe in een gesprek met La Dernière Heure. "Spartak voelde er evenwel weinig voor om me te laten gaan. Ook niet in de vorm van een uitleenbeurt.”

“Mijn hart zei ‘ja’ tegen een terugkeer. Anderlecht is mijn tweede thuis. Maar ik ben te fier en te competitief om via een achterpoortje te vertrekken bij Spartak. Mocht ik teruggekeerd zijn, zou mijn passage bij Spartak een mislukking geweest zijn.”

"Ik had deze ploeg kunnen helpen"

Hanni heeft het tot slot ook nog over de problemen bij Anderlecht. “Het is een delicate situatie. Ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden te bekijken. Ik heb al een paar keer bij mezelf gedacht dat ik deze ploeg had kunnen helpen om een beter seizoen te draaien, zelfs al ben ik niet Messi.”

Zoals Hanni over Anderlecht praat, is het duidelijk dat hij veel liefde voor paars-wit voelt. Het is dan ook niet uitgesloten dat hij in de toekomst toch nog terugkeert naar Brussel.

Poll: Zou jij Hanni graag zien terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Spartak Moskou  I  Anderlecht

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024