Vleminckx: "Paar leuke clubs klopten aan"

Vleminckx:
Zaterdag 29 oktober 2016 - 16:06   I   door Redactie

Bjorn Vleminckx hoopt bij Antwerp terug voetbalplezier te krijgen. De spits was op een dwaalspoor geraakt in Turkije en wil zijn carrière herlanceren.

“Ik was klaar met Turkije, want het was duidelijk dat ik bij Göztepe een seizoen bij de reserven zou spelen. Ik dacht: als ik geen leuke club in de buurt vind, stop ik misschien beter met profvoetbal en zak ik af naar de lagere reeksen. Eerste amateur of nog lager. Maar toen klopten er toch een paar leuke clubs aan – KV Mechelen was eveneens geïnteresseerd", zegt Vleminckx in Sport/Voetbalmagazine.

“Bij Göztepe wachtte ik eind december nog op het loon van september. Toen ik uitleg vroeg aan het bestuur, begon de miserie. ‘We gaan je uitlenen’, klonk het, maar daar had ik geen zin in. Uiteindelijk was ik vertrokken voor een maandenlange periode zonder wedstrijden met het eerste elftal. Sommigen zeggen dat ik beter mijn mond had gehouden, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik had tenslotte recht op dat geld, al vonden ze daar blijkbaar van niet.”

TAGS  I  Antwerp  I   Bjorn Vleminckx

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024