‘Philippe Clement neemt deze beslissing over overstap naar Club Brugge’

‘Philippe Clement neemt deze beslissing over overstap naar Club Brugge’
Woensdag 03 april 2019 - 11:30   I   door Redactie

Philippe Clement wordt ondertussen al wéken naar voor geschoven als potentiële nieuwe trainer van Club Brugge. In het Jan Breydelstadion zijn ze niet van plan om het aflopende contract van Ivan Leko te verlengen en zou Clement nadrukkelijk in beeld zijn.

Sport/Voetbalmagazine schrijft in zijn laatste uitgave dat blauw-zwart op dit moment slechts één capabele opvolger voor Leko ziet: Philippe Clement. In de komende weken zal Club dan ook vol voor Clement, uitgerekend de trainer van titelconcurrent KRC Genk, gaan.

Maar hoe denkt Clement daar zelf eigenlijk over? Hij focust zich uiteraard op de titelstrijd met zijn huidige werkgever. Al is het duidelijk dat er achter de schermen wel al iets speelt rond een overstap naar Club Brugge...

Ontgoocheling is weg

Sport/Voetbalmagazine benadrukt dat Clement bijna twee jaar geleden teleurgesteld was dat Club voor Ivan Leko koos en niet voor hem. Ondertussen heeft de Genk-coach dat echter een plaats kunnen geven, zo blijkt. "Clement was ontgoocheld toen Leko werd aangesteld, maar nu zou hij niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer naar zijn Brugse liefde", schrijft het weekblad.

Poll: Bij welke ploeg staat Clement volgend seizoen aan het roer?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024