Genk laat zich verrassen door Antwerp op de Bosuil

Dinsdag 02 april 2019 - 22:25   I   door Redactie

Antwerp heeft zijn eerste thuiswedstrijd ooit in Play-off 1 gewonnen. De Great Old verraste koploper Genk met 1-0 dankzij een vroeg doelpunt van Lior Refaelov. Genk kan Club Brugge en Standard dichterbij zien sluipen.

De wedstrijd kon voor Antwerp niet beter beginnen. Lior Refaelov plaatste een vrije trap mooi in de hoek binnen. Genk was dus meteen op achtervolgen aangewezen. Het duurde even vooraleer Genk zich herstelde van die opdoffer. Samatta en Ito vonden echter Bolat op hun weg.

De doelman van Antwerp zette zijn sterke prestatie in de tweede helft verder. Genk kwam veel meer opzetten nog na de rust en kampeerde op de hlft van de Great Old. Paintsil had de gelijkmaker aan de voet, maar Bolat redde op miraculeuze wijze. Spannend bleef het, maar Genk kwam niet meer langszij en verliest zo belangrijke punten.

Poll: Is Club Brugge nu de grote titelfavoriet?