Moeskroen grijpt drastisch in na uitlekken van nieuw schandaal

Moeskroen grijpt drastisch in na uitlekken van nieuw schandaal
Vrijdag 01 maart 2019 - 12:30   I   door Redactie

Royal Excel Moeskroen bevindt zich momenteel in het oog van de storm. Eerder deze besliste het gerecht om de bankrekeningen van de club te laten bevriezen omdat het vermoedens heeft dat Moeskroen geld naar offshore bedrijven heeft versluisd.

De Henegouwers zitten in vieze papieren en de hele zaak weegt uiteraard zwaar op de club Moeskroen. Het bestuur heeft dan ook beslist om zijn spelers voorlopig niet meer met de pers te laten praten. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

“De club liet inmiddels weten mee te werken aan het onderzoek dat het federaal parket momenteel voert. De spelers, die tot hiertoe altijd correct werden betaald, kregen spreekverbod”, schrijft de krant.

Situatie zorgt niet voor problemen

“Algemeen directeur Paul Allaerts sprak hen gisterennamiddag toe en liet weten dat de situatie niet voor problemen zorgt. Twee voorlopige bewindvoerders regelen verder de voorziene uitgaven, zoals de lonen en premies voor de spelers. Of de rem op de rekening-courant van de club komende maand het verkrijgen van een licentie voor profvoetbal kan verhinderen, is onduidelijk.”

Poll: Denk jij dat Moeskroen een licentie zal krijgen?

TAGS  I  Moeskroen  I  sport  I  voetbal

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024