Courtois slikt vervelende goals; Real lijdt pijnlijke nederlaag

Zondag 17 februari 2019 - 13:57   I   door Redactie

Real Madrid heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden. Het verloor in eigen huis met 1-2 van staartploeg Girona. Tot overmaat van ramp pakte kapitein Sergio Ramos in de slotfase nog rood ook.

Halverwege was er nochtans geen vuiltje aan de lucht. Casemiro had Real Madrid op aangeven van Kroos op voorsprong gekopt en zo stond het 1-0. Real was beter dan Girona, maar vergat zijn voorsprong uit te diepen.

Na rust liep het echter helemaal fout voor Real. Rond het uur kregen de bezoekers een strafschop na hands van Ramos en trapte Stuani de gelijkmaker voorbij een kansloze Courtois: 1-1.

Portu met de 1-2, rood voor Ramos

Tien minuten later ging Girona zelfs over Real Madrid. Na een schot van Lozano was Portu er als de kippen bij om de 1-2 binnen te duwen. Courtois kwam net te laat en was voor een tweede keer geklopt. Wat een vervelende tegengoals, zeg.

In de slotfase ging Real nog op zoek naar een punt, maar scoren lukte niet meer. Ramos liep in de slotminuut nog tegen zijn tweede gele kaart van de match aan en mocht zo iets vroeger gaan douchen dan zijn ploegmaats. Het is zijn eerste rode kaart in meer dan een jaar tijd.

Poll: Kan Real Madrid nog kampioen worden?