Anderlecht zet zinnen op oude bekende: 'Hij kost 15 miljoen'

Anderlecht zet zinnen op oude bekende: 'Hij kost 15 miljoen'
Maandag 28 januari 2019 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is tijdens de laatste dagen van de transfermercato nog steeds op zoek naar gerichte versterking(en). Paars-wit moet en zal een spits aantrekken, maar in januari zijn de vlot scorende spitsen niet bepaald goedkoop.

In dit artikel kon je al lezen dat Rubin Kazan meer dan 10 miljoen euro vraagt voor Sardar Azmoun. Anderlecht bewandelt daarom ook andere pistes. Zo richt het zijn pijlen ook op Facundo Ferreyra (27), een naam die meteen belletje doet rinkelen.

De Argentijnse spits was afgelopen zomer in beeld. Hij was toen einde contract bij Shakhtar Donetsk, maar trok finaal zijn neus op voor Anderlecht en verkaste naar Benfica. Daar komt Ferreyra amper aan spelen toe en een snel vertrek dringt zich dan ook op.

15 miljoen

Volgens Portugese media is Anderlecht één van de clubs die Ferreyra nu wil weghalen bij Benfica. Ook het Italiaanse Sassuolo volgt de spits. Eén probleem: Benfica verlangt momenteel nog 15 miljoen euro voor zijn zomeraanwinst. Mogelijk zakt die prijs nog tijdens de komende dagen of wordt er een akkoord gevonden in de vorm van een huurdeal.

Poll: Hoop jij dat Ferreyra de nieuwe spits van Anderlecht wordt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  Shakhtar Donetsk  I  Sassuolo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024