'Anderlecht maakt fans blij met nieuws over Matias Suarez'

'Anderlecht maakt fans blij met nieuws over Matias Suarez'
Vrijdag 25 januari 2019 - 10:01   I   door Redactie

RSC Anderlecht is erin geslaagd om zijn supporters blij te maken met nieuws over Matias Suarez (30). De Argentijnse aanvaller keert dan wel niet terug naar het Constant Vanden Stockstadion, toch staat paars-wit op het punt om geld te verdienen aan zijn ex-speler.

"Na drie jaar procederen haalt Anderlecht zijn slag thuis. Het Tribunaal voor de Sport (TAS) veroordeelt Matias Suarez (30) en zijn Argentijnse club Belgrano tot een boete van 1,4 miljoen euro wegens contractbreuk", schrijft Het Nieuwsblad. Een opsteker voor paars-wit, dat het geld kan gebruiken om zich te versterken.

Het is nu wel nog niet helemaal duidelijk waar Anderlecht het geld moet gaan halen. Belgrano heeft het geld niet - zelfs niet nu het Suarez voor 2,6 miljoen euro verkocht aan River Plate. Die laatste club wil en zal zich niet met de zaak bemoeien.

Suarez moet het bedrag zelf betalen

"Suarez zal het dus uit eigen zak moeten betalen", vervolgt Het Nieuwsblad"Daarvoor is hij vermogend genoeg, maar de aanvaller kan weigeren. In dat geval zal Anderlecht zijn groepsverzekering blokkeren. Elke profvoetballer in ons land, kan al op zijn 35ste zijn groepsverzekering op­eisen. Voor Suarez is dat over vijf jaar en in zijn geval gaat dat om zo'n 1 miljoen euro."

Poll: Zou jij Suarez graag zien terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Belgrano  I  River Plate

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024