Smaakmaker uit JPL érg gewild: '40 buitenlandse clubs staan te drummen'

Smaakmaker uit JPL érg gewild: '40 buitenlandse clubs staan te drummen'
Vrijdag 14 december 2018 - 13:00   I  

Het is goed mogelijk dat hij voor de volgende grote uitgaande transfer in de Belgische competitie zorgt. Al focust Giorgi Chakvetadze zich voorlopig gewoon op AA Gent. Dat neemt niet weg dat de 19-jarige Georgiër érg gewild is.

Het Laatste Nieuws meldat dat er intussen 40 (!) buitenlandse clubs staan te drummen om Chakvetadze weg te halen bij AA Gent. Toen De Buffalo's de aanvallende middenvelder in huis haalden, was Bayern München al geïnteresseerd. Sindsdien nam de interesse van andere clubs alleen maar toe.

Voor Merab en Mtvarisa, de vader en moeder van Chakvetadze, hoeft zoon Giorgi nog niet meteen naar de absolute top te vertrekken. "Het belangrijkste is dat Giorgi nu speelt", zegt Merab in de krant. "Daar moet hij zich nu maar op concentreren, dan zal de rest wel volgen."

"Ik moet nu presteren voor AA Gent"

"Hij moet zich niet overhaasten. Hij moet nu nog niet aan Barcelona of welke andere club dan ook denken." Giorgi zelf neemt de goede raad alvast ter harte: "Die belangstelling is wel leuk, maar het belangrijkste is nu dat ik presteer voor AA Gent. Daarna zien we wel."

Poll: Gaat Chakvetadze de absolute top bereiken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Antwerp  I  Bayern München

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024