"De Rode Duivels zijn een stelletje middelmatige voetballers"

Maandag 19 november 2018 - 14:05   I  

Geheel onverwacht gingen de Rode Duivels zondagavond de boot in tegen Zwitserland. De mannen van Roberto Martinez gaven een 0-2-bonus uit handen en verloren uiteindelijk met 5-2. Daags na de match krijgen de spelers er dan ook ferm van langs.

"Het Dream Team werd door de Zwitsers gedemaskeerd als middelmatige voetballers. Hoezo nummer 1?", vraagt Hugo Camps zich in zijn column voor Het Laatste Nieuws af.

"Kenmerkend voor het nationale team was altijd het plezier in het spel. Daar bleef weinig van over deze zondag. Het was alsof de vrieskou in de benen was geslagen. Zelfs Eden Hazard kon de wedstrijd niet meer openbreken. De nederlaag was meer dan verdiend."

"Doodgeknepen door een stel jodelende Zwitsers"

"Ik blijf de Nations League een softenongedrocht vinden. Een aberratie van casinokapitalisme", gaat Camps verder. "De inflatie van leagues, toernooien en competities is niet meer bij te houden."

"Maar dat mag geen excuus zijn voor de uitschakeling van de Belgen. Met zo'n hoge dosis klasse in de gelederen kan het niet zijn dat een elftal wordt doodgeknepen door een stel jodelende Zwitsers. Zwarte zondag."

Poll: Worden de Rode Duivels overschat?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Zwitserland

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023