Transfermarkt: Toptransfers voor Wesley, Bolat én Romelu Lukaku?

Transfermarkt: Toptransfers voor Wesley, Bolat én Romelu Lukaku?
Zondag 04 november 2018 - 23:45   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Romelu Lukaku ligt op ramkoers met Manchester United. Stapt de Rode Duivel straks op bij de Engelse topclub?

*Sinan Bolat sluit niet uit dat hij op een dag terugkeert naar Standard. De doelman komt nu uit voor Antwerp.

*Wesley Moraes zou een riant aanbod uit China ontvangen hebben. Ook Lazio toont opnieuw belangstelling in de spits van Club Brugge.

*Lazar Markovic heeft aanbiedingen uit de Serie A, waaronder van Genoa. De kans dat hij uiteindelijk nog bij Anderlecht zal belanden, is erg klein geworden.

*Het is niet meer zo zeker dat Club een nieuwe doelman aantrekt. Als Ethan Horvath zijn huidig niveau kan behouden tot januari, zal blauw-zwart minder geneigd zijn om de transfermarkt op te gaan.

*Bij AA Gent is het nog niet duidelijk wat er in januari precies zal gehaald worden op de transfermarkt. Trainer Jess Thorup wil de huidige kern eerst verder analyseren om te kijken wat nodig is.

Poll: Kan Club Brugge in de spits zonder Wesley?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024