Transfermarkt: Coucke gaat zwaar investeren, Vercauteren vrij, grote naam voor Club Brugge?

Transfermarkt: Coucke gaat zwaar investeren, Vercauteren vrij, grote naam voor Club Brugge?
Donderdag 01 november 2018 - 23:04   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Frank Vercauteren is niet langer trainer bij Al-Batin in Saudi-Arabië. Hij werd twee uur voor een wedstrijd ontslagen en is vanaf heden dus een vrij man.

*Marc Coucke en Hein Vanhaezebrouck hebben na het gelijkspel tegen Lokeren duidelijk laten weten dat er in januari versterking komt. Er staan al enkele namen op het verlanglijstje van Anderlecht en de voorzitter zal zwaar investeren.

*Het lijkt erop dat Ousmane Dembele FC Barcelona zal mogen verlaten. Onder meer Liverpool en Arsenal houden de speler alvast in het oog.

*De KBVB reageerde op de geruchten over een eventuele overgang van Roberto Martinez naar Real Madrid. De Bond houdt de touwtjes stevig in handen en wil betrokken zijn bij alle mogelijke onderhandligen. 

*Mile Svilar zit op een zijspoor bij Benfica. De jonge doelman zou wel eens in het vizier van Club  Brugge kunnen komen, dat eerder al aangaf een nieuwe doelman te willen aantrekken.

*La Dernière Heure meldt dat er verschillende eersteklassers zijn die Edo Kayembe - op huurbasis - willen overnemen van RSC Anderlecht.

Poll: Zou Svilar een goede doelman voor Club Brugge zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024