Rode Duivels kunnen niet winnen van Oranje

Dinsdag 16 oktober 2018 - 22:33   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben niet kunnen winnen van Oranje. België bleef steken op een 1-1-gelijkspel. Vooral de tweede helft was een maat voor niets.

De Belgen begonnen uitstekend aan de wedstrijd. Dries Mertens opende na een uitstekende actie van Hazard al in de vijfde minuut de score. Met een heerlijke schot overigens.

Oranje hapte naar adem, maar België verzuimde om de score hoger te doen oplopen. Dat betaalde de thuisploeg cash. Een blunder van formaat van Timothy Castagne - die de bal zomaar inleverde bij Oranje - werd afgeestraft door Club Brugge-speler Arnaut Danjuma.

Nadien mikte Quincy Promes nog op de paal, Eden Hazard mikte aan de overkant nipt naast. In de tweede helft bleven sterkhouders als Hazard en Lukaku binnen. Met een B-elftal konden de Belgen niet echt meer imponeren. In de slotfase werd Oranje beter en moest Mignolet Aké nog van de 1-2 houden.

Poll: Vond jij het een leerrijke wedstrijd?