Lopetegui zet Courtois na knalprestatie in derby op de bank

Lopetegui zet Courtois na knalprestatie in derby op de bank
Dinsdag 02 oktober 2018 - 20:00   I  

Thibaut Courtois maakte tijdens het voorbije weekend indruk in Spanje. De derby tussen Real Madrid en Atlético eindigde op een 0-0-gelijkspel, en daar zat onze landgenoot voor iets tussen. Courtois speelde een imposante match, maar staat hij nu ook in de Champions League onder de lat?

Vanavond neemt Real het in het kampioenenbal op tegen CSKA Moskou. De regerende Champions Leaguewinnaar reisde al af naar Rusland, maar daar zal Courtois geen speelminuten krijgen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Real-trainer Julen Lopetegui niet van plan is om Keylor Navas op de bank te zetten op het Europese toneel. Lopetegui roteert momenteel en dus moet Courtois zelfs na een imposante prestatie in de derby opnieuw vrede nemen met een plaats op de bank.

Geen afspraken gemaakt

Eerder liet Courtois al uitschijnen dat er geen afspraken zijn gemaakt over wie speelt in de competitie en Champions League. De Rode Duivel hoopt later dit seizoen alsnog aan te treden in mooiste clubcompetitie ter wereld.

Update 2/10 - 20:00

Zoals verwacht heeft Lopetegui vanavond in zijn elftal geen plaats voor Courtois. Navas krijgt opnieuw de voorkeur op onze landgenoot. 

Poll: Moet Courtois ook in de Champions League spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  CSKA Moskou  I  Atlético

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024