Gigantisch probleem voor Rode Duivel Yannick Carrasco

Gigantisch probleem voor Rode Duivel Yannick Carrasco
Vrijdag 07 september 2018 - 08:05   I  

Heel wat Rode Duivels konden deze zomer een prachtige transfer versieren. Zo trok Courtois naar Real Madrid en voor Axel Witsel kwam er een transfer naar het mooie Dortmund aan te pas. Daar leeft de middenvelder helemaal op.

Iets wat met Yannick Carrasco ook had kunnen gebeuren, maar hij blijft voorlopig in China voetballen. Volgens Marc Degryse is dat heel slecht nieuws, want de Rode Duivel vindt daar niet meer zijn oude niveau terug. Dat werd eigenlijk al duidelijk op het WK.

"Carrasco moet in de spiegel kijken en zich afvragen hoe het nu verder moet. In tegenstelling tot Witsel, aan wie je nooit kon zien dat hij in China voetbalde, had de overstap van Carrasco naar ginder wél gevolgen voor zijn prestaties. Kijk, het is simpel: ik ben overtuigd dat de beste Carrasco kan terugkomen, maar dan moet-ie dringend, liefst al in januari, naar een topclub in Europa. En ik ben zeker dat hij geïnteresseerde clubs vindt. Het is stilaan vijf voor twaalf voor Carrasco", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024