Degryse heeft duidelijke boodschap voor Hazard na mislukte transfer naar Real

Degryse heeft duidelijke boodschap voor Hazard na mislukte transfer naar Real
Vrijdag 07 september 2018 - 07:05   I  

Eden Hazard bleef gewoon in Londen en ging dus niet naar Madrid. Nochtans leek zijn droomtransfer echt in de maak, maar Chelsea was nooit van plan om hem te laten gaan.

En dat is doodzonde volgens Marc Degryse. Hij had Hazard dan ook graag in Madrid zien voetballen. De reden is ook simpel: de Champions League. Dat is dé competitie voor de beste voetballers en daar hoort Eden Hazard altijd bij.

"Wel, ik vind dat Hazard die transfer naar Real Madrid meer kon gebruiken dan Courtois. Hazard is het niveau van Chelsea ontstegen. Het is bizar dat één van de beste voetballers ter wereld straks niet op het grootste clubpodium staat - de Champions League", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Transfer forceren

Eden Hazard had misschien net als Courtois zijn transfer moeten forceren, maar dat ligt gewoon niet in zijn aard. "Maar Hazard is zachter van karakter. Je moet hem dat ook niet kwalijk nemen. Je bent zoals je bent. Neymar heeft zijn exit bij Barcelona wél geforceerd. Hij wilde niet meer in de schaduw van Messi staan. Zlatan wou destijds ook absoluut weg uit Barcelona. Hazard wilde het niet zover laten komen... - geen ruzie, hij wilde geen situatie waar hij zichzelf niet goed bij voelde. Ik kan daarmee leven, maar dan moet dit echt wel zijn laatste seizoen bij Chelsea worden. Chelsea is niet van het niveau Real Madrid, Barcelona, Bayern München... Clubs waar hij vandaag met zijn status thuishoort."

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024