Dit immense bedrag kunnen Rode Duivels verdienen door Nations League

Dit immense bedrag kunnen Rode Duivels verdienen door Nations League
Woensdag 05 september 2018 - 21:50   I  

De Rode Duivels staan alweer voor een nieuw avontuur. Het EK 2020 is nog even ver weg, maar de Nations League staat wel al voor de deur. Als we de spelers zelf mogen geloven dan gaan de Rode Duivels vol voor de overwinning.

En dat zou meteen heel wat geld in het laatje kunnen brengen. Zo weet Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad dat de Nations League de Champions League zou kunnen worden van het internationale voetbal. "Met de Nations League geeft de UEFA een aanzet om een Champions League voor landen te organiseren. Anders dan in de traditionele EK- of WK-voorronden wordt hier in divisies gewerkt. Met een Divisie A met de beste landen, zeg maar de Champions League van de landenteams."

Ook nu al kan de winnaar een pak geld verdienen en dat zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. "Ook zal in die Divisie A, als het toernooi volwassen wordt, het meeste geld omgaan. Nu krijgt de winnaar al 7,5 miljoen euro toegeschoven. Dat gaat zeker niet verminderen, want voor tv-zenders en sponsors is dit smullen. Kassa, kassa."

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024