Degryse hekelt 5 (!) Anderlecht-spelers: “Meer klasse tonen”

Degryse hekelt 5 (!) Anderlecht-spelers: “Meer klasse tonen”
Maandag 03 september 2018 - 16:00   I  

RSC Anderlecht gaf zondagnamiddag in blessuretijd nog de overwinning uit handen tegen Royal Antwerp FC. Het werd 1-1 na een laat doelpunt van Owusu en zo kreeg paars-wit volgens analist Marc Degryse zijn verdiende loon.

Ook Degryse zag hoe Anderlecht gaandeweg de grip op de wedstrijd verloor en als een pudding ineenzakte. “De eerste vier speeldagen was iemand als Adrien Trebel ‘outstanding’. Maar tegen Club Brugge had hij het bij momenten al moeilijk en zondag was het al helemaal niet goed.”

“Misschien verwacht iedereen te veel van Trebel, die toch wel belangrijk is gemaakt. Maar als je belangrijk wordt gemaakt, moet je wel 95 minuten werken. Het verschil tussen goed en minder goed mag lang niet zo groot zijn”, aldus Degryse nog. “Als je zó goed bent moet je onder het fysieke spel van Antwerp kunnen uit kunnen voetballen.”

"Meer klasse tonen"

Toch wil Degryse de schuld niet volledig bij Trebel leggen. “Alles op hem afschuiven zou wat overdreven zijn. Er zijn heel wat anderen die de kans hebben gekregen om de match dood te maken. Dimata, Gerkens, Najar en Bakkali: allen kregen ze de kans om er 2-0 van te maken, maar dat deden ze niet. Op zulke momenten moeten ze meer klasse tonen en er gewoon 2-0 van maken.”

Poll: Ben jij het eens met Degryse?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

zondag 2 juni 2024

zaterdag 1 juni 2024

vrijdag 31 mei 2024

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024