Olivier Deschacht doet opmerkelijke onthulling: "Dan beginnen ze naar haar omgeving te bellen"

Olivier Deschacht doet opmerkelijke onthulling:
Donderdag 30 mei 2024 - 17:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht komt het laatste jaar meer in het nieuws door zijn liefdesleven dan door wat anders. Zo was hij even samen met Bo Praet en ook met Pauline Slangen.

"Telkens als ik met een vrouw ga eten, komt dat op een of andere manier in de krant", vertelt Deschacht. "En wanneer ik een paar weken later dan eens alleen op restaurant zit, is dat blijkbaar opnieuw stof voor een artikel. Het moet zijn dat mijn liefdesleven veel mensen interesseert."

In de krant

"Ik doe er nu wat lacherig over, maar leuk is dat eigenlijk niet", gaat de ex-speler van Anderlecht voort. "Zeker omdat ik die aandacht niet opzoek. Maar ik ga graag naar festivals en ik ga graag op restaurant. En het liefst doe ik dat in aangenaam gezelschap."

“Ik zou zo’n prille relatie ook liever rustig laten groeien", aldus de oud-verdediger. "Maar wanneer na twee of drie etentjes zo’n verhaal in de krant verschijnt, zorgt dat sowieso voor extra druk."

"Mensen worden beïnvloed door hun omgeving of houden gewoon niet van die aandacht. Vaak wordt dan ook nog wat rondgebeld in de omgeving van zo’n meisje of wordt haar verleden uitgespit. Dat maakt het er allemaal niet makkelijker op.”

Poll: Volg jij het liefdesleven van Deschacht?

TAGS  I  Olivier Deschacht

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024