De Witte laat zich uit over toekomst van Yves Vanderhaeghe

De Witte laat zich uit over toekomst van Yves Vanderhaeghe
Zaterdag 01 september 2018 - 07:20   I  

Yves Vanderhaeghe probeert dit weekend zijn Europese kater door te spoelen. Er rest Vanderhaeghe en zijn jongens enkel nog de vaderlandse competitie en dat is hard aangekomen bij zowel Gent als de fans.

Al komt het in de Ghelamco Arena iets minder hard aan dan vorig seizoen. Zo vertelt voorzitter Ivan De Witte dat ze meteen wisten dat ze 50% kans hadden om door te stoten toen Bordeaux uit de trommel kwam. Tegen de Franse club kun je dan ook verliezen.

Toch kwam het verlies hard aan bij de Gent-fans, die met de vingers wezen naar Vanderhaeghe. Onterecht volgens Ivan De Witte. “Dat er op sociale media beroering is, verneem ik nu pas. Maar we moeten nu geen zondebok zoeken. Dat is totaal niet aan de orde, het mag absoluut niet in de richting van Yves worden geduwd. De spelersgroep heeft ook niet gereageerd zoals ik had verwacht. Er zijn een aantal factoren die spelen. Alles op Yves richten, is niet correct. Ik ben optimistisch dat we dit geregeld krijgen.” Dat vertelde De Witte aan Het Nieuwsblad.

TAGS  I  AA Gent

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024