Club-huurling begrijpt het niet: "Leko moest niet van me weten"

Club-huurling begrijpt het niet:
Woensdag 05 september 2018 - 22:05   I  

Club Brugge heeft zijn schaapjes op het droge. Club haalde alle nodige versterking binnen en lijkt klaar om op drie fronten mee te strijden. Het wil zich bewijzen in de Champions League en stiekem droomt de landskampioen ook van de dubbel.

Wie Club Brugge in die strijd niet van dienst zal kunnen zijn is de jonge Ahmed Touba. Onder Michel Preud'homme leek de jonge flankspeler aan de oppervlakte te komen, maar onder Ivan Leko kon de jonge snaak zich niet doorzetten. Bovendien is de concurrentie met onder andere Arnaut Danjuma, Krepin Diatta en Dion Cools op de linkerflank erg groot.

Club Brugge stalt hem daardoor één seizoen lang bij OH Leuven. Club maakt wel geen melding van een aankoopoptie, dus er is nog steeds een kans dat Touba zich volgend seizoen wél in de kijker kan spelen in Jan Breydel.

Update 5/9 - 22:05

In Het Nieuwsblad kwam Touba nog eens terug op zijn transfer. Volgens hem was Leko geen al te grote fan van hem en was een transfer dan ook de beste oplossing. “Ivan Leko had een rechtsvoetige nodig, terwijl ik linksvoetig ben. Maar soms begreep ik het niet meer, dat ik nooit aan de bak kwam. Ik begon nog in de ploeg, maar opeens was het gedaan. Als een coach niet van je moet weten, dan voel je dat direct. Leko zou vijf andere spelers eerder op mijn positie opstellen dan mezelf.”

TAGS  I  Club Brugge  I  OH Leuven

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024